Ibland får man be om proffshjälp…
När man inte klarar av något själv så är det bra att ha vänner som är grymma. Aremyr hjälpte till att höja akterspegeln.

Redan från start så såg vi att det skiljde lite väl mycket från skädda till botten på båten även om motorn räknas som en short transom. Som tur var så fick vi löst det på ett mycket bra sätt. Fredrik Aremy som är en mycket god vän har hjälpt oss ur många knipor när det kommer till kreativa lösningar. För som många av er vet så kan man se lösningen framför sig men inte “kreera” den. Då är det skönt att kunna slå en signal och be om hjälp, förklara problemet och hur man tänkt lösa det – för att sedan få det tillverkat. Och i många fall även förbättrat. I detta fall så blev det inte bara som vi tänkt oss utan även snyggare.

Det skars ut, slipades, borrades och sikaflexades. Som ni vet så är det alltid läskigt att borra i båtar, men vi använde rikligt med sikaflex och är rätt säkra på att det inte kommer läcka någonstans. Ni kan kolla in Fredrik Aremyr på instagram på hans fiskesidafotosida eller kolla in Swedac Acoustic