En turnering där din båt enbart får drivas utav el. Men det är inte det enda som skiljer den från övriga tävlingar.
I Tiny Boat Tournament har du större möjlighet samt fler möjligheter att vinna.

TINY BOAT TOURNAMENT GÖTEBORG 11 september 2021

Värdbutik för den andra tävlingen utav fyra är Sportfiskebutiken.se som är egentligen är två butiker. Nämligen Tajt Lajn och Strömvalls.
I dessa butiker kan du hitta allt du behöver. Du kan även hitta Grabbahalvan på Strömvalls då han jobbar extra där.
Jag har hört att de redan har bestämt vilken sjö det blir och det är lovande. En sjö som inte är för stor, den håller gott om fisk och det är relativt lätt att rampa i.  Vilken sjö det blir får ni som anmäler er reda på kvällen innan tävling vid 22.00.

PRISBORD

Teamtävling: Alla i vinnande laget erhåller ett presentkort á 200kr i värdbutiken. Samt en goodiebag som innehåller lite trevliga saker.
Första fisken: Hemligt betespaket. Lina Hurricane X8 i 0,12 från Wiggler, en liten pryl från RAM Mount. En mugg från Mugly.se.
Flest fiskar: Watersnake elmotor, lina Hurricane X8 i 0,12, hemligt betespaket, en liten pryl från RAM Mount och en mugg från Mugly.se.
Priserna delas ut efter avslutad tävling!

THE GRAND WINNER

Den som fångat flest fisk totalt under Tiny Boat Tournament Sweden 2021’s alla tävlingsdagar vinner ett komplett ställ från Didriksons, en present från Atlantica Sportfiske och en stor fet TBTChampion pokal!

TÄVLANDE

1. Andreas Mattsson, 2. Emin Lager

ANMÄLNINGSAVGIFT

100 kr/person. Man anmäler sig genom att lägga en order på vald tävling, fylla i sina uppgifter och bekräfta. Du har sedan 10 minuter på dig att swisha anmälningsavgiften. Obs. Man måste vara snabb för att beställa då det bara finns 20 platser per tävling. Man får vara med i fler deltävlingar. Vi betalar inte tillbaka pengar om man inte kommer till vald tävling.
5 anmälningar med båt och 2 personer (200:-)
5 anmälningar med båt 1 person (100:-)
5 anmälningar utan båt (100:-)

ANMÄL DIG (anmälan öppnar lördag 29/5 kl 08.00)

SPONSORER & VÄRDBUTIKER