En turnering där din båt enbart får drivas utav el. Men det är inte det enda som skiljer den från övriga tävlingar.
I Tiny Boat Tournament har du större möjlighet samt fler möjligheter att vinna.

TINY BOAT TOURNAMENT HUDIKSVALL 4 september 2021

Värdbutik för den första tävlingen utav fyra är Hudiksvalls Marin & Fritid. Ett riktigt gott gäng med Svante i spetsen som verkligen brinner för det marina.
Om ni är på jakt efter en båt eller något liknande och bor i området så är det hit ni skall söka er. De är återförsäljare för ett flertal märken som ju säljer de fantastiska takräckesbåtarna, jon boats och tiny boats!
Just nu söker gänget däruppe efter en sjö som de tror kommer vara optimal för er. Vilken sjö det blir får ni som anmäler er reda på kvällen innan tävling vid 22.00.

PRISBORD

Teamtävling: Alla i vinnande laget erhåller ett presentkort á 200kr i värdbutiken. Samt en goodiebag som innehåller lite trevliga saker.
Första fisken: Hemligt betespaket. Lina Hurricane X8 i 0,12 från Wiggler, en liten pryl från RAM Mount. En mugg från Mugly.se.
Flest fiskar: Watersnake elmotor, lina Hurricane X8 i 0,12, hemligt betespaket, en liten pryl från RAM Mount och en mugg från Mugly.se.
Priserna delas ut efter avslutad tävling!

THE GRAND WINNER

Den som fångat flest fisk totalt under Tiny Boat Tournament Sweden 2021’s alla tävlingsdagar vinner ett komplett ställ från Didriksons, en present från Atlantica Sportfiske och en stor fet TBTChampion pokal!

TÄVLANDE

1. Johan Magnusson, 2. Anonym, 3. Kaj Flinthammar

ANMÄLNINGSAVGIFT

100 kr/person. Man anmäler sig genom att lägga en order på vald tävling, fylla i sina uppgifter och bekräfta. Du har sedan 10 minuter på dig att swisha anmälningsavgiften. Obs. Man måste vara snabb för att beställa då det bara finns 20 platser per tävling. Man får vara med i fler deltävlingar. Vi betalar inte tillbaka pengar om man inte kommer till vald tävling.
5 anmälningar med båt och 2 personer (200:-)
5 anmälningar med båt 1 person (100:-)
5 anmälningar utan båt (100:-)

ANMÄL DIG (anmälan öppnar lördag 29/5 kl 08.00)

SPONSORER & VÄRDBUTIKER