En turnering där din båt enbart får drivas utav el. Men det är inte det enda som skiljer den från övriga tävlingar.
I Tiny Boat Tournament har du större möjlighet samt fler möjligheter att vinna.

upplev

TINY BOAT TOURNAMENT LINKÖPING 25 september 2021

Värdbutik för den sista tävlingen utav fyra är Upplev. I den här butiken jobbar bl a Jonas och den gamla legendaren Håkan Franson. Dessa två kan ni både och och höra i produktioner på nätet.
Deras livsåskådningar i båten är ibland helt Spot-On.
Upplev är lite hemliga med sin sjö men lovar att det är en sjö som de flesta kommer gilla. Det är en sjö med stort antal fisk och hög medelvikt. Men det har vi ju hört förr!
Vilken sjö det blir får ni som anmäler er reda på kvällen innan tävling vid 22.00.

PRISBORD

Teamtävling: Alla i vinnande laget erhåller ett presentkort á 200kr i värdbutiken. Samt en goodiebag som innehåller lite trevliga saker.
Första fisken: Hemligt betespaket. Lina Hurricane X8 i 0,12 från Wiggler, en liten pryl från RAM Mount. En mugg från Mugly.se.
Flest fiskar: Watersnake elmotor, lina Hurricane X8 i 0,12, hemligt betespaket, en liten pryl från RAM Mount och en mugg från Mugly.se.
Priserna delas ut efter avslutad tävling!

THE GRAND WINNER

Den som fångat flest fisk totalt under Tiny Boat Tournament Sweden 2021’s alla tävlingsdagar vinner ett komplett ställ från Didriksons, en liten present från Atlantica Sportfiske och en stor fet TBTChampion pokal!

TÄVLANDE

1. Johan Pettersson, 2. Anonym, 3. Sara Fridell, 4. Ludwig Granat, 5. Johan Andersson, 6. Mikael Norrdahl, 7. Håkan Franson, 8. Jonas Milton, 9. Adrian Rosario, 10. Emil Jonsson, 11. Fredrik Eliasson, 12. Fredrik Hansson, 13. Anonym

Kicka Jonas och Håkans rumpa

Alla som fångar fler fiskar är Jonas och Håkan denna dag får plocka valfritt bete ur deras medhavda betesboxar!

ANMÄLNINGSAVGIFT

100 kr/person. Man anmäler sig genom att lägga en order på vald tävling, fylla i sina uppgifter och bekräfta. Du har sedan 10 minuter på dig att swisha anmälningsavgiften. Obs. Man måste vara snabb för att beställa då det bara finns 20 platser per tävling. Man får vara med i fler deltävlingar. Vi betalar inte tillbaka pengar om man inte kommer till vald tävling.
5 anmälningar med båt och 2 personer (200:-)
5 anmälningar med båt 1 person (100:-)
5 anmälningar utan båt (100:-)

ANMÄL DIG (anmälan öppnar lördag 29/5 kl 08.00)

SPONSORER & VÄRDBUTIKER