En turnering där din båt enbart får drivas utav el. Men det är inte det enda som skiljer den från övriga tävlingar.
I Tiny Boat Tournament har du större möjlighet samt fler möjligheter att vinna.

Varje deltagare blir tilldelad en blå eller gul tröja från TL DESIGN vid kaptensmötet som sker på sjön innan start.
Under tävlingsdagen tävlar varje färg som ett Team och får sina poäng ihop. Det är max 10 båtar i denna tävling. Men 20 tävlande.
Båt och 2 personer (200:-) (5 st)
Båt 1 person (100:-) (5 st)
Utan båt (100:-) (5 st)
Om du anmäler dig ensam i båt så kommer du bli tilldelad en slumpmässigt utvald tävlande. Uppdelningen är alltid en gul och en blå i båten.
Tävlingen pågår mellan 08.00 till 18:00.  Du får fånga vilken art du vill. Varje fisk är värd 1 poäng. Oavsett storlek.
Ni får reda på vilken sjö ni skall fiska i kl 22.00 kvällen innan tävling. Det kan finnas naturramp i sjön som värdbutiken valt ut. Om inte får alla hjälpas åt att sjösätta båtarna. Vi möts vid sjön kl 06:30 på tävlingsdagen.

The plot twist: Mellan kl 15.00 och 18.00 Livesänds tävlingen och då tillkommer en regel. Om du fångar en gädda över 75 cm eller en Abborre över 37 cm så får du välja mellan att lägga till ett poäng för ditt Team, eller gå miste om din egen poäng men dra bort två poäng från valfri tävlande eller det andra teamet.

(Om du väljer att dra bort två fiskar för motståndarlaget så räknas inte denna fisk in i din personliga totala fångst. Vill du att teamet skall vinna eller satsar du på flest fisk? Det är nu det visar sig!)

FÖRSTA FISKEN (tävling i tävling)

Precis som det låter! Tävlingsdagens första fångade och inrapporterade fisk oavsett art vinner.

FLEST FISKAR (tävling i tävling)

Den person med flest inrapporterade fiskar under respektive tävlingsdag vinner.

INRAPPORTERING

Inrapportering sker online där du laddar upp bild på fisk i håv eller vid ytan med betet kvar i munnen tillsammans med verifikationskort som är kopplat till tävlande samt lagfärg.

REGLER

20 deltagare/tävling.
Max 10 båtar/tävling.
Giltigt fiskekort
Flytväst
Intryckta hullingar eller hullingslöst
Max 210ah vanligt batteri
Max 105ah Lithium
Endast spinnfiske/flugfiske med artificiella beten (ej mete). Max 1 aktivt spö/deltagare
Om du är ensam i båten kommer du bli tilldelad en slumpmässigt utvald tävlande.

PRISBORD

Teamtävling: Alla i vinnande laget erhåller ett presentkort á 200kr i värdbutiken. Samt en goodiebag som innehåller lite trevliga saker.
Första fisken: Hemligt betespaket. Lina Hurricane X8 i 0,12 från Wiggler, en liten pryl från RAM Mount. En mugg från Mugly.se.
Flest fiskar: Watersnake elmotor, lina Hurricane X8 i 0,12, hemligt betespaket, en liten pryl från RAM Mount och en mugg från Mugly.se.
Priserna delas ut efter avslutad tävling!

THE GRAND WINNER

Den som fångat flest fisk totalt under Tiny Boat Tournament Sweden 2021’s alla tävlingsdagar vinner ett komplett ställ från Didriksons, en present från Atlantica Sportfiske och en stor fet TBTChampion pokal!

ANMÄLNINGSAVGIFT

100 kr/person. Man anmäler sig genom att lägga en order på vald tävling, fylla i sina uppgifter och bekräfta. Du har sedan 10 minuter på dig att swisha anmälningsavgiften. Obs. Man måste vara snabb för att beställa då det bara finns 20 platser per tävling. Man får vara med i fler deltävlingar. Vi betalar inte tillbaka pengar om man inte kommer till vald tävling.
5 anmälningar med båt och 2 personer (200:-)
5 anmälningar med båt 1 person (100:-)
5 anmälningar utan båt (100:-)

ANMÄL DIG (anmälan öppnar lördag 29/5 kl 08.00)

SPONSORER & VÄRDBUTIKER